Despre noi

S.C. AUTO BIHOR S.R.L. este o firma relativ noua, infiintata in luna octombrie 2008, capital social privat in proportie de suta la suta, avand ca obiect de activitate "Comert cu autoturisme si autovehicule usoare (sub 3,5 tone) - 4511", cu punct de lucru in municipiul Oradea, sos.Borsului nr.35 - parc auto.

Se adreseaza cetatenilor din judetul Bihor, dar nu numai, in ultima instanta pot beneficia de serviciile noastre toti cetatenii Romaniei, din U.E. sau din afara acesteia si care sunt interesati a-si cumpara o masina deosebita, pe gustul inimii, noua sau second hand, care sa fie agreata de intrega familie, competitiva, intr-o stare tehnica foarte buna, cu un desing si culoare dupa preferinta, deosebita in manevrare si la un pret real si echitabil pentru ambele parti /vanzator-cumparator/.

Nu ezitati a ne vizita zilnic, punctul de lucru s-a deschis in municipiul Oradea, sos. Borsului, 35 langa SC Sinteza SA, va asteapta un personal calificat si amabil, bun cunoscator in domeniul comertului cu masini, programul de lucru se prelungeste in functie de necesitati si situatia de fapt.

Acum este momentul a va cumpara masina dorita si mult visata de familia dvs., o masina nu poate fi cumparta numai in ziua de duminica, intr-un targ invechit si fara pic de amenajari in favoarea cumpatorului, va invitam in parcul nostru de masini si nu veti regreta. Va multumim ca ne-ati vizitat!

Distribuiti

© 2018 Autobihor S.R.L., CUI: 24570947, Reg. Com. J05/2510/2008 | Powered by Web-Top